IMG_8819 (1).jpg

STORY

 
 

DE ‘Central Perk’ van Eindhoven
Since 1999

Welkom op de Bagel&Juice website!

Historie
De in 1999 door Eddie van den Berg opgerichte Bagel & Juice Kleine Berg in het centrum van Eindhoven is in 2009 door Bram Sanders en zijn zus Kim Sanders overgenomen. In 2013 hebben zij samen hun tweede Bagel&Juice vestiging geopend aan de Torenallee op Strijp-S te Eindhoven.

‘Central Perk’ van Eindhoven
Bagel&Juice doet denken aan een gezellig, huiskamer café. De sfeer is vergelijkbaar zoals die van Central Perk uit de serie Friends, gevestigd in de wijk SOHO New York. Een plek waar je komt zoals je bent. Samen met vrienden, collega’s, alleen ofwel met een date. Bagel&Juice onderscheidt zich door de lekkerste bagels, knusse sfeer en goede muziek en is daarom toegankelijk voor een breed publiek. Bij Bagel&Juice voelt iedereen zich op zijn gemak al ben je gekleed in jogging of in pak.

Vers afgebakken
Bagel&Juice is gepassioneerd en gespecialiseerd in het belegen van heerlijke vers afgebakken bagels. De bagels worden vers vanuit New York geimporteerd. Gemaakt door de beste en meest ambachtelijke bagel producent ter wereld. Naast bagels bestaat het Bagel&Juice assortiment uit huisgemaakte muffins, cakes, verse juices en wordt kwaliteitskoffie van het eigen merk Pengu Coffee met aandacht gezet.

Team
Bagel&Juice heeft een jong en dynamisch team. Wij streven ernaar onze gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij 7 dagen per week met veel plezier en een warm hart voor de zaak.

L1530519-2.jpg